2011. április 4., hétfő

Márciusi napjaink

Budapestről hazaérve sem unatkoztunk.

Borcsi és Benji napok óta izgatottan készítették saját kis ajándékaikat


Luca a büszke anyukájával :-)

Málna és Áron

Benji és Bedő
Luca 5. szülinapját ünnepeltük meg családi körben:




Persze elkezdtem új albérletet keresni, a baba miatt nagyobb lakást szerettünk volna. A Nant road-i lakást és tulajdonosait szerettük, minden nagyon szép és modern, csak épp minden helyisége igen kicsi... A mi hálószobánkban még egy babaágy sem fért már el... :-(
Úgyhogy belevágtam, telefonálgatás, hirdetések böngészése, ügynökségek megkeresése, lakásnézések... Mindezt Áronnal és egyre nagyobb pocakkal - de legalább az angolom sokat fejlődött!

Addig is minden ment a régi kerékvágásban. A gyerekek mindenfélét játszottak otthon.
Bábozással készültek.
A jelmezbe öltözés az egyik kedvenc mulatságuk - van jó pár jelmezünk.











Itt "apának" öltözött Borcsi:

Áron nagyon szereti a Petit Danone joghurtot, de hiába kérdezem tőle milyen ízűt kér, mindig csak azt mondja, hogy " a csontosat, anya". Kálciumban gazdag joghurt, és a dobozán van egy csont. Hát ezért. Így ő aznap "csontosba" öltözött.







Még piknikeztünk is :-)
Az iskolában Red Nose Day volt, vicces hajjal, pizsamában lehetett menni:

Benjinek tarajat csináltunk, Borcsinak 5 copfot, és befestettük pirosra :-)

És folyamatosan csomagoltam, készülve a költözésre. Találtam egy lakást - nagy, világos, kerthasználattal - a sulitól egy sarokra!
Már csak a referenciáinkat vizsgálta az ügynökség... És közben imádkoztunk, mert a kis lakásban csak április végén jár le a szerződésünk, és ha nem találnak helyettünk új bérlőt, akkor bizony ki kell fizetnünk azt a hónapot is. Viszont az új nagy lakásnál március végi költözésben tudtam megegyezni... Isten kezében vagyunk! Mint ahogy minden nap, úgyhogy ez jó! Bízom az Úrban, hogy megsegít minket! És csomagolok tovább :-)
Ja, a végére beteszem Jonatán legutóbbi ultrahangos fotóját, ahol épp "buborékot fúj" :-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése