2011. április 4., hétfő

Hazamentünk!!!!


Február közepén Angliában 1 hetes iskolaszünet van, úgyhogy tudva, hogy nyáron nem fogunk tudni hazalátogatni az új családtag születése miatt, pár napot Budapesten töltöttünk.
Az első meglepetés remek volt! Gábor apukája jött ki elénk a reptérre, és LEVIT hozta magával!!!!!!!!!! Végre megölelhettük, nagy boldogság volt látnom, ahogy a tesói csüngtek rajta, sorba kellett állnom az öleléséért :-)

 Levivel nagyon vidám napokat töltöttünk! Gábor szüleinél laktunk, és az egész hosszú hétvégére odaköltözött ő is

Minden nap akadt valami program, persze anyuéknál töltöttük a legtöbb időt - ugyanis anyósomék megérkezésünk másnapján elutaztak Dóriékhoz Svédországba... Nevettünk is, mert ugyanez történt tavaly nyáron is... Csak nem kerülnek minket? :-)))))
Viszont otthon volt Bálint és Áron is ott aludt, hogy velünk lehessen. Levivel esténként éjszakába nyúlóan játszottak a wii-vel.





Nagyon jó volt újra a szüleinkkel, a családdal, dédszülőkkel lenni!

Persze igen rövid volt ez a pár nap....




Elmentünk 3D-s ultrahangra, bekukkantottunk Jonatánhoz. Kihez hasonlít????





 És persze elmentünk a gyülekezetünkbe, akik azóta is, mióta külföldre költöztünk, imádságban hordoznak bennünket. Isteni ajándék, ha az embernek van egy ilyen otthona, ahol szeretettel, szívből jövő örömmel fogadnak, ahol érezheted, szeretnek.







És összefuthattunk egy-két baráttal is.





Mindenhova rohantunk, és fáradtabban jöttünk vissza Londonba, de megérte! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése