2011. június 20., hétfő

IKEA es pillek

Hetvegen vegre eljutottunk az IKEAba. Miota az uj lakasban vagyunk tervezgetjuk, rendezgetjuk a gyerekszobat, minel nagyobb jatszoteruletuk legyen a gyerekeknek, ill. minel konnyebben lehessen rendet tartani, pakolni. Eddig dobozokban voltak a jatekok a foldon, igy mindig minden elokerult es nem gyoztuk estenent elpakolni a dolgokat... Mar egy ideje keszultunk venni polcot vagy szekrenyt, es most sikerult. Raadasul olcsobban mint szamitottuk, hala Istennek!
rend van!!!!!!

Szombat este az egesz csalad vadul pakolt es takaritott, hogy a fenti erdemenyt elerjuk :-)

Vasarnap Jonatannal eloszor elmentunk Istentiszteletre. Mindenki nagyon kedvesen fogadott, korbezsongtak minket. Az alkalom utan meg ott maradtunk teazni, beszelgetni. Az igehirdetesen Isten erejerol volt szo, a gyerekoran pedig Jobrol beszelgettek.
'A mi Urunk Jézus Krisztusnak Istene, a dicsőségnek Atyja adjon néktek bölcsességnek és kijelentésnek Lelkét az Ő megismerésében; És világosítsa meg értelmetek szemeit, hogy tudhassátok, hogy mi az Ő elhívásának a reménysége, mi az Ő öröksége dicsőségének a gazdagsága a szentek között,  És mi az Ő hatalmának felséges nagysága irántunk, akik hiszünk, az Ő hatalma erejének ama munkája szerint, Amelyet megmutatott a Krisztusban, mikor feltámasztotta Őt a halálból, és ültette Őt a maga jobbjára a mennyekben. Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon és erőn és uraságon és minden néven, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is: És mindeneket vetett az Ő lábai alá.' (Efezus 1,17-22)
Aztan kimentunk a Golders Hill Parkba, Utkozben ugyan elkapott minket egy gyors nyari zapor, de szerencsere batran tovabb mentunk, mert utana szep napsutesben is volt reszunk. Bementunk a Pillangi-Hazba is:


Vegul nagyon jol alakult az egesz hetvegenk. Igazi csaladi napok voltak :-)
Jovoheten pedig megyunk Julcsiekhoz a ket lany szulinapjat megunnepelni. Ismet talalkozik majd a 11 Londonban elo unokateso :-))) Remelem lesz alkalmam jo fotokat kesziteni!

Es!!!! Levi elballagott!!!!! Sajnos nem lehettunk jelen, de Agi remek fotokat kuldott azonnal, ezuton is nagyon koszonom neki, megmelengette a szivemet.



Raadaskent meg 2 kep:
Aron "olvas"-nagyon aranyosan utanozza a nagyokat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése