2011. június 4., szombat

Eltelt az elso het

Jonatan elso hete koztunk nem is telhetett volna jobban!
Igaz, hogy a kibujassal kesett 5 napot, viszont igy epp akkor erkezett, mikor a suliban elkezdodott a szunet. Isten a legjobb tervezo :-)
Az elso kozos elmenyeket az egesz csalad egyutt elvezhette.
Mikor hazaertunk a korhazbol, a gyerekek elenk szaladtak. Vicces volt, mint a rajzfilmeken, en kitart karokkal vartam, hogy megolelhessem oket, ok viszont elviharzottak mellettem kistesojuk fele. Jo volt latni, ahogy az arcukra kiult az izgalommal es szeretettel vegyes racsodalkozas: vegre itt van, aki anya pocakjaban lakott eddig!
Mindenki gondoskodni akart rola, kezben akarta fogni.


 Jonatan igazan jo es okos kisbaba. Alig sir, es akkor is csak addig, mig meg nem hallja a hangunkat vagy fel nem vesszuk. Mar sokat nezelodik, erdeklodve tekintget korbe, mindig a hang iranyaba. Ugy nez ki hozzaszokott a gyerekzsivajhoz meg a pocakomban, nem igen zavarja semmi, nem ijedos :-)
Borcsiek musorral is keszultek, a fiuk doboltak, csorgoztek, Borcsika babozott es tancolt.


Ja, es mire hazaertunk a korhazbol mindharman egy-egy gyonyoru alkotassal vartak a kis occsuket, amik azota felkerultek a falra a pelenkazo fole - Jonatan mar nezegeti is! Mikor Benji szuletett, Levi is festett a fogadasara egy gyonyoru tengeres-hajos kepet. Most mar csak az hianyzik a sorbol... Eddig minden tesonal kiraktuk, remelem iden is sikerul. Csak el kell hozni Budapestrol :-)
Ezen a heten kijott a vedono is, lemerte Jonatant, maris hizott, 3800gr!!! Latszik is kicsit mar az arcan es az ujjain :-)
Megvolt elete elso setaja is, elmentunk vasarolni.


Kiprobaltuk - meg csak otthon- a babahordozot is.
De a nagyokkal is tortentek csudadolgok!
Aron rol lekerult a pelus es egyszer sikerult a szobabol a biliig kiernie, szaladnia kellett, de sikerult! Nagyon izgatottan mutatta az eredmenyt.
Benji felfrissitette a ketkereku biciklizes tudomanyat, eeeeeeeeeeeeeeeeeees (!) mozog a foga!!!!!!!
Borcsi pedig - szamomra elkepeszto - magyarul olvasott!!!! Az elkepeszto ebben az, hogy meg nem foglalkoztunk a magyar ABC-vel, irassal, olvasassal....
Levinek tegnap volt a gitarvizsgaja - remekul gitarozik! Egyedul o nem rontotta el a vizsgadarabot!
Hat ilyen ugyesek az en gyerekeim :-)))))))
Jovo heten ismet suli, Gabornak munka, visszaterunk a megszokott kerekvagasba. Izgalmas lesz mindent Jonatannal csinalni.
 Meg 6 het es jon Levi, anyu, Gizi mama!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése