2011. február 22., kedd

Hazaértünk - otthonról

játék a gépen
Ma jöttünk Budapestről Londonba - otthonról haza...
 
Borcsi és Bendzsó Évi szülinapi pizsama-partiján "landolt", Áron az egész napos tortúra után - még csak most - alszik, beszéltem Levivel és anyukámmal - sikeresen hazaértünk :-) Nagyon rövid időt töltöttünk Magyarországon, de sok élménnyel gazdagodtunk! Sok fotót készítettem, tudván, hogy idén már csak - ha Isten nem tervezi másképp - decemberben utazunk ismét. Íme egy gyors összefoglaló:
Szerda délután, múlt héten szuper meglepetésben volt részünk: Levi is kijött elénk Gábor apukájával együtt!

Nagymamáék királyi lakomával vártak minket, és egyre csak "gyűjtöttük" a meglepiket, nem csak Áron és Bálint, de anyu és apu is ott vártak minket - a magyarországi első öleléssel!





Másnap a játszótéren kezdtünk, reggel hóesésre ébredtünk a gyerekek nagy örömére - még egy mini hóembert is építettek :-)

Délután átmentünk az én szüleimhez, és találkoztunk végre a dédnagymamákkal és Ágival is.
Ági egyébként nagyon belopta magát a gyerekek szívébe, minden nap megjelent 1-1 kindertojással!


Áron kávét főzött Gizi mamának

Pénteken az Állatkerti Játszóházban volt találkozónk legjobb barátnőmmel (még a gimiből) Andival és nagy fiával, Rolanddal. (érdekességként megjegyzem, Roli és Bendzsó 2 nap eltéréssel születtek, és egyazon kórházban is!)

Bendzsó, Bori, Roli

horgászat


Volt itt mindenféle, a kedvencek a horgászat, a vasút-pálya és

a nagyfiúknál a csocsózás volt :-)


Andi - pót-húgom, és én.


Délután bekukkantottunk Jonatánhoz :-))))




Ééééééééés, aznap suli után Levivel tölthettük az egész hétvégét, plusz a hétfőt is!!!!!!! Móka, kacagás, lufizás, játék, Wii-játék, bowling, mozi, beszélgetés - és nagy örömömre mély hangú, bajszos kamasz fiam még azt is "megengedte", hogy megöleljem, megpuszilgassam - és nem csak egyszer!!!!!!!

Levi mindenkinek fújt lufit

Ki a legügyesebb a lufi pattogtatásban?

apa sapkájában


hát ilyen az élet Levivel

A szombat délutáni istentiszteletet már nagyon vártuk!
áldás

Danival
 A gyerekek végre találkoztak a régi barátokkal. Jó volt látni őket, mintha nem is költöztünk volna el, úgy megtalálták egymást.
A gyerekórára is örömmel ment Borcsi és Bendzsó, előtte pedig, mint mindig, Gyuri pásztor megáldotta a gyerekeket.
Az igehirdetés témája nagyon összecsengett a legutóbbi londonival, igazi bizonyság volt nekem! Gáborral elkezdtünk a londoni üzenet alapján egy közös biblia-tanulmányozást, amely alatt Isten elindított minket egy úton, amit itt, a gyülekezetben folytattunk. "Csak légy bátor és erős és cselekedj!"(1.Krón 28)Nem elég tudni, olvasni mit kell tennünk, de hajlandónak kell lennünk mindezt valóban meg is tenni. Most a beszéd, a kimondott szó fontosságáról hallottunk üzenetet.

Dávid és Áron mindig visszatértek a autókhoz

Ezt a házikót ők építették!
Vasárnap igazi "gyereknap" volt játszóházzal (Dáviddal, Stellával, Barnával), bowlinggal (Levi volt a legjobb!!!) és mozival.



Hát ilyen volt otthon... rövid, de forgalmas, örömteli, persze a végén nagyon nehéz volt a búcsú... Hálás vagyok a technikáért: telefon, skype, email - ezek nélkül nem is tudom milyen lenne a családomtól, barátaimtól távol élni...
gyerekeimmel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése