2011. május 29., vasárnap

Fotok szamolatlanul


Majus 27-en 10ora 19perckor szuletett meg Jonatan Balazs, 3622gr 52cm-sen. A fenti kepek meg a szuloszoban alig ket orasan keszultek. Gabor regi vagya teljesult, o vagta el a koldokzsinort! Sot, o pelenkazta oltoztette eloszor Jonatant.
Es masnap mar otthon:







2011. május 25., szerda

Meg mindig varakozunk

Eloszor is bocsanat az ekezet nelkuli irasert, most csak az angol klaviaturas laptopon tudok irni, de remelem nem olyan nagy baj :-)
Vasarnap, majus 22. volt a kiirt idopont de Jonatan ugy nez ki nagyon jol erzi magat a pocakomban. Koveti Levi es Borcsi peldajat es rahuz par napot. Tegnap este volt ugyan egy teves riasztas, mindenki izgatott volt, hiszen vegre talalkozhatunk a kisocsivel,,, de megszakadtak a fajasok. Hiszem, hogy jo jelnek tekintheto es valoban mar csak orak kerdese, hogy megolelhessuk legkisebbunket!
Szoval nem maradt ki senki a hirbol csak meg nincs mit elujsagolnunk. De igerem, amint megszuletik es hazajovunk a korhazbol (itt meg aznap ez megtortenik), teszek fel kepet is! :-)

Es meg hadd mondjam el, hogy Aron mar masodik este furdes utan EGYEDUL torolkozik!!!!!

Mindenkinek minden jot, aldott delutant, napokat, sok nevetest, jo beszelgeteseket egymassal es Istennel is :-)

2011. május 21., szombat

Az utolsó napok... Jonatánra várva :-)





Már csak pár nap - esetleg óra (?) - és végre megölelhetjük a legkisebbünket !  :-)
A kiírt időpont most vasárnap, május 22. Meglátjuk Isten melyik napot jelölte ki :-)
Eddig nagyon be voltam sózva, minden napot úgy éltem meg, hogy biztos ma lesz a nagy nap, hiyzen ötödik szülés, és általában a sokadik előbb jön. Jelek is voltak, de... Úgy látszik ő kivárja az idejét. Pedig a tesói is nagyon várják már, Borcsi minden este így imádkozik: Istenem, most már nagyon sokat vártunk Jonatánra, add, hogy minél előbb "kiszülessen"

Judit készülődik Lengyelországba....

Judit, Gábor egyik húga a barátja, Lukas után ment Lengyelországba. Most ott folytatják közös életüket.


Hála Istennek kétszer is össze tudott jönni a család londoni része és a közeli barátok, hogy elbúcsúztassuk.
Egyik hétvégén a Regent's Parkban piknikeztünk egy nagyot. Nagyon szép idő volt, és teljesen Városliget hangulat, ugyanis Kaláka koncertre gyűltek ott épp össze a magyarok. A gyerekek nagyot táncoltak. Még vásár is volt igazi magyar inyencségekkel: rég látott, ízlelt ropi, kakasos nyalóka, lángos, csípős hegyes piros paprika...





A következő hétvégén Heni és Kristóf otthonában gyűltünk össze. A tesók: Judit, Julcsi, Hanna, Kristóf és Gábor. Csak  Dori, Bálint és Áron hiányoztak a sorból...



És a gyerekek:


Minden jót Judit, érezd nagyon jól magad, és Isten áldjon meg titeket!


Büszkeségeink :-)

Áron és "Jonatán"


Bendzsó újabb alkotása, egy kalózhajó:


Borcsi első önálló hajója:
Benji egyik este készített önállóan egy kicsi papírsárkányt, ami annyira jól sikerült, hogy szerette volna megmutatni az iskolában is. Eszébe jutott, hogy akkor már, ha a tanár néni megengedi, el is mondaná, hogyan csinálta, ezért egy órán keresztül azon dolgozott, hogy megfogalmazza, pontokba szedje és leírja - persze angolul, kis segítséggel. Másnap az egész osztály elkészítette a saját papírsárkányát Benji segítségével. Anna ezzel az oklevéllel jutalmazta Benjit:  

Ki emlékszik erre a gyerekkori élményre?